PRC Engineering och Swalander Affärsutveckling leder workshops

Vid Lean på Småländska den 27 november finns två interaktiva workshops på programmet, under ledning av PRC Engineering och Swalander Affärsutveckling.

Efter de två talarna Pär Pettersson och Patrick O’Niell följer två workshops på Lean på Småländska där syftet är att stärka ledarrollen och att få ett målstyrt uthålligt förbättringsarbete.

PRC

Den ena workshopen leds av PRC Engineering AB, med erfarenhet från kunder som Siemens, Arla, TriumfGlass och Octapharma. Temat är “Ledningens strategi för förbättringsarbete” och fokuserar på hur ledarna i sitt dagliga arbete kan knyta an till vision och affärsplan med mera.

Här kan ni se en bildserie från PRC Engineering AB om boken “50 nyanser av Lean”.

Swalander Affärsutveckling

Den andra workshopen leds av Swalander Affärsutveckling med erfarenhet från kunder som Saab, Electrolux och Sapa. Här ligger fokus på “ledarskap och lean”, och ger tankar kring vad det innebär att vara Lean ledare och hur förutsättningar för Lean skapas. Och hur ska vi tränas?

Anmäl dig nu till Lean på Småländska

Lean på Småländska arrangeras av IndustriForum den 27 november 2014 på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping. En heldag med två talare och två interaktiva workshops, där fokus ligger på att det strategiska förbättringsarbetet för ledningsgrupper. Anmäl dig i dag!

Mer information och anmälan hittar du här.